Jeżdżę tą drogą codziennie o różnych godzinach/porach dnia i niestety jako kierowca mogę powiedzieć że bardzo mnie dziwi, że w tym miejscu ?dopiero? teraz był jakiś wypadek (niestety)? W przeciągu ostatniego miesiąca również miałam do czynienia z pieszym, który zataczając się praktycznie sam wpadł pod koła (zero odblasków, alkohol robi swoje)
Drodzy uczestnicy ruchu! Dbajmy i siebie nawzajem!!
Mój komentarz nie jest atakiem w stosunku do dzisiejszego poszkodowanego ( niestety akurat byłam przejazdem obok tego zdarzenia i dzięki znajomym wiedziałam, że ratownicy medyczni długi walczyli i na pewno dali z siebie wszystko!)
Na całym odcinku tej drogi przydał by się odcinkowy pomiar prędkości bo co nie którym osiełkom wydaje się że są na autostradzie głównie po miedzy wlodzimierzowem a łącznem a dalej od lęczna do bilskiej Woli.. I może co nie którym by się odechciało wyścigów
Ten oto pieszy to znany policji pijaczek . Tego popołudnia bylo mokro ciemno i byl ubrany na czarno. Z naprzeciwka jechało auto a światla odbijają od mokrego asfaltu. Dodam iż zmarly leżał już na asfalcie napity jak balon całkiem niewidoczny w tych warunkach. Świadek widział jak przechodzil pijany i wyrżnął do tylu o asfalt glową !!! Nie obwiniać kierowcy bo pewnie nikt by tego przezyc nie chciał. Pijak juz nie żyje na wlasne życzenie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!